Українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі Сумської області, а саме міста Тростянець побачили магічний фокус з перетворенням зрілої капусточки в кубло слимаків.

супермаркет
супермаркет

Нелицепритными кадрами поділилася мешканка міста в одному з популярних спільнот Facebook.

На кадрах видно капусту в розрізі і всередині неї справжнє лігво слимаків та гнилі.

"Капустинка в АТБ, майте на увазі" - повідомляє автор посту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В коментарях українці реагують діаметрально протилежно одне одного:

"Віднесіть назад з чеком", "Як ви її брали? Незважаючи на гниль, вона повинна була бути м'якою якою і смердючою на весь АТБ. Поміняти не пробували?", "З м'ясом :) Люди за равликів гроші платять!", "Нам в АТБ кокос гнилий попався. Теж зовні незрозуміло який він всередині.", "Голубці", "Жах".

В коментарях відзначилася дружина керуючого магазину:

"А я таку колись на ринку взяла,а в АТБ багато разів купувала і жодного разу такого не траплялося".

Але, жінка отримала відсіч від українців:

"Відразу видно дружина керуючого))) молодець , а якщо без жартів то віднесіть назад".

Нагадаємо, що популярний супермаркет витер ноги об Закон про Мову: скандал розгорівся з небувалим розмахом в самому серці України.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти в "АТБ": небезпечну отруту під виглядом ласощі.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".