Українці все частіше скаржаться на ціни продуктів, які різко взлетіли, що зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому твердженні переконався житель Харкова, який вирішив придбати хліба до обіду, а натрапив на небезпечну пастку.

супермаркет
супермаркет

В одній з популярних спільноти Харкова опубліковано фото упакованого батона, з боку якого видніється справжній цвях.

"Приємного апетиту. Диво-Маркет на проспекті Тракторобудівників" - свідчить підпис до страшного фоту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що претензії великою мірою пред'являлися до постачальника такого "диво"-хліба, але адже і при прийомі або ж викладенні хліба продавець повинен був помітити цю металеву підкладку.

В коментарях українці розділилися: хтось обурений, а хтось саркастично сміється:
"Коли на касі сказав , що береш батон на зону", " Ой, не роздмухуйте х*йню... просто з галімого піддону цвях відірвався і пробив пакет, під час навантаження...", "О, кому тут не вистачає заліза?", "Винен у цьому виробник, а не маркет". "Тепер у хлібі не тільки вуглеводи", "Приємного апетиту, щоб ви зд*хли", "Болтяку вам, а не хліб", "Хліб багатий залізом"

"Нормальний кошерний цвях)не іржавий видно ж,що свіжий", "У кожній 10 булці подарунок", "А при чому тут диво маркет. Хто виробник хліба?", "Смачна добавка" , "Залізо корисне для організму, ви нічого не розумієте", "Мені з прусаками більше подобається", "А всередині напильник".

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також портал Знай.uа писав, висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.