На кордоні тимчасово окупованого кримського півострова з Херсонщиною ФСБ Російської Федерації затримала двох українських громадян. Про це повідомляє прес-служба прикордонного управління ФСБ в аннексії Криму, передає "Хвиля".

Як стало відомо, один із затриманих українців, який проживає у Хмельницькій області, прямував на півострів через російський пункт пропуску "Джанкой". Співробітники прикордонного управління заявляють, що 40-річний чоловік вже півроку як перебував у федеральному розшуку за шахрайство в досить великому розмірі на території півострова.

Другий затриманий був зупинений на російському пункті пропуску "Армянськ" при виїзді з півострова. У відомстві повідомили, що кримчанин також числиться в розшуку ще з 2016 року за підозрою у скоєнні крадіжки з заподіянням значної шкоди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто підкреслити, що російські служби не відкривають персональні дані заарештованих на кордоні українців. Через це дізнатися їх прізвища або інші дані для ідентифікації неможливо. У Державній прикордонній службі України заявили, що не мають жодних контактів з окупантами".

Нагадаємо, що ФСБ влаштовує облави українцям в Азовському морі.

Як повідомляв портал Знай.ua, прокуратура України готує Сенцову нове тортури.

Також портал Знай.ua писав, що львів'янин дав дзвінкого ляпаса кримським катам Путіна.