У середу, 11 вересня, на всій території України продовжить панувати тепле осіннє повітря з температурою, вище належної кліматичної норми для цього періоду.

Таким чином, у цей день по всій території України - без опадів. Температура повітря вночі - +9…+14 градусів за Цельсієм, на узбережжі морів до +18 градусів, на крайньому сході країни та в Карпатах +5…+8 градусів тепла, вдень в Україні +24…+29 градусів тепла.

у Києві В середу також опади не передвіщається. Температура вночі +12…+14 градусів, вдень +26…+28 градусів за Цельсієм.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 11 вересня найвища температура повітря вдень була зафіксована на позначці +33,8 градусів тепла в 1898 році, а найнижча в нічний час доби - на позначці +4,7 градуси в 1935 і 1968 роках.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що з вересня 2019 року відбудеться зниження цін на газ для населення України.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці 14 вересня відбудеться День міста. В цьому році це буде 656 річниця з дня заснування.

Також портал Знай.ua. писав, що пікап Tesla швидше за все буде представлений в листопаді 2019 року.