Коли ми були підлітками, всім нам хотілося мати свої особисті гроші, що б придбати щось вкрай потрібне як нам здавалося в той час. Хлопчини хотіли собі нову гармату або ж зводити вподобану дівчину з паралельного класу в кіно або просто пригостити морозивом, а дівчата неодмінно хотіли новий диск з улюбленим виконавцем, яскраву біжутерію або іншу нісенітницю. І на все це потрібні гроші. Де їх взяти? Постійно у батьків брати не добре, адже у них і своїх турбот вистачає, тому підлітки нерідко задаються собі питанням, де ж їм заробити гроші.

Заробляти в інтернеті можуть навть діти

Заробіток в Інтернеті в Україні в гривнях

В епоху інформаційних технологій не дивно, що багато підлітків, та й дорослих людей шукають заробіток за допомогою мережі Інтернет. Онлайн заробітки не мають обмежень, але вимагають певних навичок, які можна отримати в процесі самої діяльності.

Наприклад, дітям можна заробити на своїх сайтах або блогах. Так, на це потрібно досить багато часу, але якщо підліток зацікавлений в цьому, то замість просиджування часу в комп'ютерних іграх, він може вивчити веб-дизайн, різні варіанти просування сайтів, а також методи монетизації інтернет-проектів. Як правило оплата в перший час може бути незначною, але в цілому в цій сфері немає верхньої межі заробітку, але можна нічого і не заробити, адже конкуренція на цей рахунок велика і з кожним днем ​​зростає все більше. Але який би результат не вийшов у всякому разі дитина отримає свій дорогоцінний досвід і нові вміння.

Якщо ж у підлітка немає посидючості або він ґрунтовно не розібрався в тому, як створювати сайт, вести його, розміщувати рекламу, то він може просто подати свою заявку в якийсь інтернет-магазин або портал, де можна просто опубліковувати вже готові шаблони з рекламою або продукцією на продаж. З нинішньою комп'ютеризацією, яка щодня нам зустрічається в повсякденному житті так чи інакше доводиться навчитися всім або хоча б деяким технологіям. В Україні на просторах інету можна знайти безліч програм, які за лічені дні-тижні зможуть навчити зацікавленого користувача. При чому основна частина з них безкоштовна, що дозволить дитині безкоштовно навчитися і незабаром почати заробляти.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли підліток домовляється з кимось про роботу в інеті, то йому в цьому необхідна участь його батьків, які допоможуть проконтролювати не сам робочий процес, а своєчасну виплату від роботодавця. Адже на жаль нерідко буває так, що спроба заробітку в інтернеті може стати не тільки приємним бонусом, але ще і тратою часу і нервів. Адже укладаючи віртуальний договір з роботодавцем про виконання роботи і отримання відповідного заробітку немає можливості прийти до цих людей в офіс або в якусь структуру і зажадати свої зароблені гроші. Батьки ж можуть допомогти скласти резюме своїй дитині школяреві і домовитися з роботодавцями про щотижневі виплати. У разі відсутності виплати витрачена тиждень не такий великий проміжок часу, ніж допустимо місяць, працюючи який дитина марно очікувала б своїх виплат.

Також працюючи з різними інтернет-магазинами і сайтами, необхідно домовлятися щоб фінанси надходили відразу на банківську картку підлітка якщо така вже є, або на банківську карту батьків, щоб не стикатися з різними веб-гаманцями, які, безсумнівно, візьмуть свій відсоток на зберігання коштів .

Ще однією ідеєю заробітку в інтернеті є копірайт і рерайт - написання інформаційних текстів, та текстів на продаж на абсолютно різні тематики. Плюсом такого виду заробітку є сам заробіток, а також ще й те, що робота з різними текстами і тематикою розвиває літературний стиль, що додасть школяреві переваги на уроках літератури. Само собою дитині з таким підробітком потрібно буде писати статті, але тільки не в якості обов'язкової шкільної програми, а в якості власного заробітку.

Періодично на сайтах з пошуком і наданням роботи можна знайти оголошення про транскрібаціі. Такий складний на перший погляд термін має на увазі під собою розшифровку відео та аудіо-файлів і перетворення їх в текст. Щоб цим займатися школяреві знадобляться хороші навушники і вміння швидко друкувати, адже як правило замовники дають на виконання цього завдання пару днів, після закінчення яких інформація стає неактуальною і втрачає будь-який сенс.

Сортування картинок - ще один варіант трудової зайнятості для підлітків. Школяру потрібно сидіти в інтернеті і відбирати підходящі картинки для того чи іншого сайту з різною тематикою. У пошуку цієї роботи також знадобитися допомога батьків, адже інтернет контент іноді напханий морально непривабливими фото на різну тематику. Тому з метою збереження морального стану ще незміцнілої психіки варто вибирати перевірені сайти з позитивною і естетичною інформацією.

Користь інтернету в тому, що з нуля можна створити свою справу і отримувати з нього заробіток навіть з юних років. Також перевагою заробітку в інтернеті є те, що не має значення в якому місті перебуває підліток, який бажає заробити, роботу для себе він може знайти і в Одесі, і в Києві, і в Запоріжжі. Для початківців інтернет співробітників можуть потрапляти «липові» сайти і роботодавці, які можуть пропонувати зробити вкладення для початку своєї діяльності. Такі ресурси варто проходити стороною, адже в основному щоб почати заробляти в інтернеті непотрібно ніяких вкладень.

Роботу можна знайти через знайомих

Робота для підлітків 13-14 років в інтернеті

Підлітки цікавляться пошуком роботи як в інтернеті так просто за оголошеннями і серед своїх знайомих або знайомих батьків. Але як правило мало хто з роботодавців готовий взяти під свою відповідальність підлітка 13-14 років, тому на допомогу приходить саме робота в інтернеті. Якщо в такому віці підлітки не хочуть займатися вивченням веб-дизайну, то можна знайти роботу на сайті з оголошеннями, де в їх обов'язки входитиме фільтр оголошень, що подаються, такі оголошення повинні відповідати темі сайту і конкретній рубриці.

Також підлітки такого віку можуть спробувати себе в написанні статей та коментарів. Нерідко на сайтах про пошук роботи можна знайти підробіток з написанням коментарів для розкрутки сайту, це можуть бути коментарі для техніки, електроніки або продуктів харчування.

Як заробити гроші школяреві

Якщо ж варіант заробітку в інтернеті не зацікавив школяра, то є варіанти підробітків, де потрібно проявити більше фізичної активності і в деякому сенсі більше спритності. Ці варіанти заробітку будуть залежати від віку, який виповнився школяреві.

Аніматор - популярна професія серед молоді

Робота для школярів Київ від 14 років

На інформаційних стовпах столиці і на інтернет-сайтах можна побачити оголошення з таким текстом «Робота для школярів Київ від 14 років», природно школярі середніх і старших класів зацікавляться цим оголошенням. Отже, це може бути короткочасний підробіток, пов'язаний з виконанням різних завдань. В обов'язки можуть входити вигул собак, доручення літніх людей: допомога їм по господарству, здійснення покупок.

Підліткам такого віку вже можуть довірити короткочасне сидіння з дітьми. Дорослим людям іноді вкрай необхідно пару годин вільного часу і їм потрібно залишити своє чадо з кимось кому можна довіряти, тому таку роботу можна шукати як через оголошення, так і через знайомих дорослих у кого є маленькі діти.

Роздавати листівки теж популярно

Робота Київ для підлітків від 16 років

Для старших підлітків можуть запропонувати роботу аніматором. Все, що потрібно підлітку це добре ладити з людьми, особливо з дітьми і бажання брати участь в різних конкурсах і організовувати свята.

У літній період можна попрацювати помічником вожатого в таборі. На літній період завжди потрібні співробітники в табір. Ця робота тісно пов'язана з минулою роботою аніматора, адже тут також потрібно прекрасно ладити з дітьми, вміти їх зацікавити і мати бажання їх чомусь навчити.

Хороший варіант заробітку для дітей від 16-ти років - це зайнятися кур'єрською доставкою. Безумовно не варто братися за важкі роботи, де посаду кур'єра нерідко плутають з вантажником, де доводиться виконувати ряд складних завдань. Можна піти працювати кур'єром в ресторани швидкого харчування, на розвезення піци або суші. Це буде хорошим варіантом заробітку, а також хоч і короткочасним, але все ж спілкуванням з різними людьми.

Для кмітливих і креативних підлітків можна зайнятися фотографією, займатися фотосесіями. Але для цього мало отримати в подарунок від батьків дорогу фотокамеру, необхідно зуміти побачити потрібний ракурс, продумати наперед як буде виглядати та чи інша людина на фото, навчитися обробляти знімки, через різні фоторедактори.

Незалежно від віку будь-яка творча школяр може спробувати себе в сфері хенд-мейд. Це дуже популярно і досить затребувано на сьогоднішній день. Дівчата можуть проявити свої таланти в створенні браслетів, віночків та оберегів. Також можна робити зачіски і плести косички, різноманітність яких просто зашкалює. А для хлопців заробіток в сфері хенд-мейд можуть принести вироби з дерева, випалювання різних картин, створення рамок і всього іншого, що може принести заробіток. Ось де знадобляться всі вміння, отримані на уроках трудового навчання!

Також в будь-якому віці для підлітка відкриті такі вакансії як роздача листівок. Це хороший варіант щодо швидкого заробітку, адже оплата за таку роботу виплачується як правило за фактом, після виконання. Мінусом такої підробки є погодний фактор, навіть якщо на вулиці вітер або сипле сніг, підліток все одно повинен відпрацювати обумовлену раніше кількість годин.

Можна знайти вакансії в місцях відпочинку і розваг. Придивіться поблизу які є кінотеатри або розважальні центри, в які періодично потрібні співробітники для виконання періодичних робіт, це можуть бути гардеробники в певні дні, люди на продаж попкорну, прибирання залу після фільмів. Такі вакансії не вимагають досвіду роботи, необхідно особиста активність і бажання заробити.

Пошуком підробітку школяреві краще займатися влітку, під час канікул, але тим не менше і під час навчального року це не стане проблемою, головне правильно розпланувати свій час, щоб підробіток не заважав навчальному процесу. У сучасному світі досить багато варіантів заробітку для неповнолітніх людей, які бажають придбати собі, щось приємне і необхідне. Звичайно, з короткими підробітками на машину накопичити навряд чи вийде, але тим не менш можна зацікавити школяра, і він буде допомагати батькам і з дитячих років буде розуміти, як даються гроші і що їх не варто витрачати на всілякі дурниці.

Підлітку, який захоче допомогти батькам і почати збирати на свій випускний або навіть на здобуття вищої освіти буде тільки плюс, адже така людина з юних років буде розуміти цінність зароблених коштів. До того ж з огляду на нинішню ціну на вчення в ВУЗах багатьох батькам доводиться брати кредит, щоб вивчити дитину на бажаній спеціальності, тому будь-яке вкладення буде корисним.