За минулу добу на Донбасі загинуло двоє українських військовослужбовців. Бойовики влаштували обстріл українських позицій, вистояти під яким було неможливо.

Про це повідомив прес-центр штабу операції Об’єднаних сил в Facebook. Під час ворожого обстрілу військовослужбовці Збройних сил України отримали поранення несумісні з життям, - пише видання Politeka.

“11 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил під час ворожого обстрілу два військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення не сумісні з життям. Обставини події з’ясовуються. Працює робоча група військової служби правопорядку ЗС України та командування військової частини. Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих.”, - вказано у повідомленні. Операція об'єднаних сил

Повідомлення на сторінці Операції об'єднаних сил

В штабі ООС також повідомили, що ще один український військовий отримав важке поранення.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Загалом протягом доби 11 вересня бойовики 18 раз порушили режим припинення вогню. Обстріли велися в районі Богданівки, Невельського, Новогнатівка, Авдіївки, Пєсков, Новотроїцького, Водяного, Красногоровки, Харчовик, Павлопіль, жолобки, Зайцева, Луганського, Новолуганського, Новгородського.

Зона бойових дій на Донбасі

А з початку поточної доби противники 1 раз порушили режим припинення вогню неподалік Пищевика.

Повідомлення на сторінці Операції об'єднаних сил

Раніше в інтернет-мережі показали загиблого на Донбасі захисника України Юрія Бурдейніна. Також повідомлялося, що в одній з лікарень Дніпропетровської області помер захисник України, який отримав поранення на Донбасі.

Нагадаємо, раніше військовий командир розкрив, як звільнити окупований Донбас: "Жодних мирних домовленостей!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", знову відбулось порушення перемир'я та використання забороненої зброї в зоні ООС

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ повідомили про нещадний обстріл на Донбасі, терористи Путіна влаштували бійню