Старшина, командир взводу 28-ї окремої механізованої бригади Віктор Єгоров на псевдо "Каратель" захищає Україну зі зброєю в руках з 2014-го й донині. Український військовий переконаний, що звільнення окупованих територій можливе лише штурмом, а припинити вогонь можна лише після перемоги українських військ.

Свої думки він висловив в інтерв'ю виданню "Патріоти України".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами українського воїна, який пройшов війну Донбасі від самого початку, за цей весь час кардинально змінилась загальна тенденція ставлення місцевого населення до ЗСУ.

"У порівнянні з 2014-м ставлення людей змінилося. Більше перейшло на нашу сторону. Навіть через блокпости люди з окупованих територій запитують нас: "Коли ви вже прийдете? Нам набридло, давайте вже нас звільняти", - розповів військовий командир.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Віктор Єгоров

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Віктор Єгоров / Фото з особистого архіву Віктора

Однак, Єгоров зазначив, що є й ті, які були за "референдум" і проти України, ті, які кидали каміння в наших, коли терористи організували "парад полонених".

"Вони бояться, бо прощення не буде. Або їх закопають, або вони будуть сидіти. Росії вони не треба.
Політики розповідають, що "будемо миритися з Росією, почнемо все з чистого аркушу"... Не буде з чистого аркушу! Діти, дружини, батьки й хлопці, яких загинули, так просто не простять зрадників і ворогів. Ми не маємо прощати Росії і "денеерівцям" та "еленерівцям", інакше навіщо ми тоді воювали 5 років? Навіщо молоді хлопці та дівчата гинули?", емоційно заявив військовий командир.

На його переконання звільнити окуповані території Донбасу можна лише штурмом.

" Звільнення окупованих територій Донбасу можливе виключно лише штурмом. Жодних мирних домовленостей! У жодній країні з терористом ніхто не домовляється. Терористи або здаються, або їх знищують! Так і в нас має бути. Третього варіанту немає. За ці 5 років ми навчилися воювати. Зараз теж страх є, але ми можемо давати раду. Коли починається обстріл, – не сидиш в бліндажі і гадаєш, прилетить чи ні, а береш автомат і даєш відсіч", - сказав Єгоров.

Віктор Єгоров з побратимами

За словами військового командира, припинення вогню можливе лише перемогою українських військ.

"Лише перемогою! Команду нам, – і все. Ми очистимо Схід України від російської нечисті. Нам треба дозвіл підійти до російської межі і стати на кордоні", - заявив український воїн.

Нагадаємо, міністр оборони підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі оприлюднили відео унікальної операції Збройних сил України на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Також Знай.ua писав, спокій Донбасу поки що тільки сниться. Як повідомляє прес-центр ООС, протягом минулої доби, 20 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи сім разів порушили режим припинення вогню.