Експерт гостросоціального ток-шоу "Один за всіх" на СТБ, фізіогноміст і психолог Тетяна Ларіна у своєму блозі розповіла, які поширені жіночі помилки у відносинах траплялися протягом її професійної практики.

Психолог вважає, що якісні відносини є ретельною роботою обох партнерів. Найчастіше складається так, що у конфліктах, які виникають у парі, кожен починає звинувачувати один одного, знімаючи частку відповідальності з себе. Тому відносини потребують постійної праці.

Тетяна Ларіна

Тетяна Ларіна зауважує, що в більшості випадків в кризових ситуаціях винні обидва. Але вона змогла виділити суто жіночі помилки.

1. "Я сама", або прагнення до лідерства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Трапляється так, що жінка, яка не довіряє своєму чоловікові, не делегує йому завдання та намагається змагатися і доводити свою силу і успішність, починає переймати на себе всі чоловічі обов'язки.

Це пригнічує чоловіків. Опісля жінка скаржиться на чоловічу слабкість і на те, що благополуччя сім'ї лежить на жіночих плечах. Тому жінці не варто звалювати на себе всі сімейні зобов'язання.

Тетяна Ларіна

2. Тотальний контроль.

Дівчата нерідко вважають, що чоловік не здатний розібратися з чимось самостійно. І вони починають вирішувати за нього проблеми і завдання, контролюють кожен крок. Жінки пояснюють, що все це відбувається з благими намірами. Але по факту жінка таким чином порушує особисті кордони партнера, вказуючи йому, що робити і з ким спілкуватися.

3. Жалість по відношенню до чоловіка.

Шкодуючи чоловіка, жінка показує свою невпевненість в ньому. В результаті його самооцінку знижується. Та не варто забувати, що жалість і підтримка - різні речі.

Тетяна Ларіна

4. Бажання переробити партнера.

У кожного з нас є своє "Я", і великою помилкою є намагання підлаштувати партнера під себе або змінити його. Кожна людина може розвиватися, вчитися, застосовувати нові навички та знання на практиці. Але варто бути чесним з собою дати сабі самій відповідь, чи готові ви прийняти свого обранця таким, яким він є.

Отже, щоб стати дійсно близькими людьми, необхідно поважати один одного, довіряти, не порушувати особисті кордони та інтереси.

Нагадаємо, раніше Педан видав великий чоловічий секрет

Як повідомляв портал "Знай.ua", Педан поставив крапку у таємних мріях чоловіків і найбільшому страху жінок

Також "Знай.ua" писав, що на кастингу модельного реаліті Нового каналу "засвітилася" зірка українського шоу-бізнесу