Незважаючи на скасування так званих поборів у школах у вигляді "фонду школи" і "фондів класу", в Херсоні продовжують вимагати гроші у батьків. Правда, тепер кошти йдуть "легально" - через благодійні фонди.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook херсонець Микола Тараненко. Він опублікував зразок заяви благодійної організації сприяння розвитку освіти "Вікторія", який дають у школі №15.

школа
школа

За словами жителя херсонщини, з кожного вимагають по 400 гривень "фонд школи", по 360 грн в "фонд класу" і 140 гривень за охорону.

Отменить поборы в школе, говорите? Фонд школы - 400 грн, фонд класса 360 грн, охрана 140 грн

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Николай Тараненко op Donderdag 12 september 2019

Організація, яка займається збором коштів, була заснована в 2002 році. Її засновниками вказані Валентина Рибак, Лариса Мальчикова і Ольга Кацер. Зареєстрована "Вікторія" в тій же школі №15, де працює згадана вище Ольга Кацер вчителем початкових класів і заступницею директора з навчально-виховної роботи, передає "Типовий Херсон".
Варто відзначити, що в Херсонській ОДА запрацювала "гаряча лінія", на яку можна зателефонувати та залишити скаргу на керівництво шкіл та інших навчальних закладів, де продовжують збирати побори з батьків.

Нагадаємо, що обід від шеф-кухаря? У франківській школі розгорівся гучний скандал, "нагодували обіцянками"

Раніше Знай.uа повідомляв, страви для депутатів Київради від 12 грн.

Також Знай.ua розповідав про те, в яких школах Києва скасують традиційні їдальні.