Міжнародний рейтинг університетів The Times Higher Education World University Rankings 2020 зробив свою оцінку щодо вишів України.

В Україні найкращими вважаються такі виші: Національний університет "Львівська політехніка", Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", Сумський державний університет, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна.

Всього до рейтингу 2020 потрапило близько 1400 навчальних закладів з усього світу. Варто відзначити, що в The Times Higher Education потрапив український університет "Львівська політехніка" в групу 801-1000. Інші українські ВНЗ у категоріях 1000+.

Нагадаємо, що ріелтори деруть зі студентів шалені гроші, названо ціни.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, два харківських університети увійшли до рейтингу найкращих вишів світу.

Також портал Знай.uа писав, що Київський політех відзначає 121-й день народження.