Алкогольний антирекорд встановив водій на Рівненщині. У Рівному патрульні поліцейські зупинили кермувальника. Водій, проходячи алкотестер, надув аж 5.00 проміле - це максимальне значення драгера. Більше цей пристрій навіть не здатний зафіксувати. Це перевищення норми в 25 разів і наркологи називають таку дозу смертельною.

Не дивлячись на те, що рівень спиртного перевищив норму в 25 разів, водій не втрачав свідомість і героїчно тримався на ногах. Можливо йому допомагало те, що він добре вгодований і має великий живіт - це його справжній рятувальний круг від алкоголю.

До речі, сам горе-кермувальник каже, що "вживав кока-колу". Таке відчуття, що він просто абстрагувався від реальності. Аж ніяк від кока-коли драгер не може показати такий результат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Звісно, порушника не занесуть до книги рекордів України, а от за колосальне порушення правил дорожнього руху, покарають за законом. Бо п’яний водій за кермом - це пряма загроза життю інших учасників дорожнього руху. Чомусь неякі недолугі собі дозволяють вживати спиртне і сідати за кермо.

Нагадаємо, що страшна ДТП під Івано-Франківськом забрала життя двох молодих людей: злетілися швидка і поліція, перші кадри пекла.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на волосок від смерті: збитий на пішохідному переході запорожанин дивом уцілів.

Також Знай.ua писав про те, що Садовий заборонить львів'янам їздити на машинах: "Пересідайте на травмаї".