Шановні друзі та колеги!

Сьогодні вся редакція нашого порталу з подивом дізналися, як мережа Facebook вирішила, що сторінці Знай.ua не місце на її просторах. Виявилося, що я- головний редактор порталу Знай.ua – фейк та бот, постійно змінював своє місце проживання для управління сторінкою та своє справжнє ім’я.

З не меншим подивом виявив, що сторінка нашого порталу перебувала під впливом маловідомого рекламного агентства Pragmatico.

Довелося напружити пам’ять та згадати, що кілька місяців тому наша команда й справді мала короткі стосунки з вищезгаданим агентством. Аби розставити всі крапки над «і» варто зазначити, що Pragmatico надавала консультаційні послуги з просування сторінок у соціальних мережах. На цьому стосунки з компанією у нас закінчилися.

Але на думку шановних менеджерів Facebook, Pragmatico саме керувала сторінкою Знай.ua, що повністю не відповідає дійсності.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Уся команда Знай.ua може підтвердити свої особистості, має паспорти та цілком фізичну, а не уявну форму. Ми НІКОЛИ не обмежували право на висловлення своїх думок читачами порталу. Ми не блокували тих, з ким були не згодні і намагалися відповідати на будь-які закиди.

Тепер ми припускаємо, що на сторінці Знай.ua у мережі Facebook могли вести війни різні політичні групи, відстоюючи інтереси своїх господарів. Але за таким принципом можна видаляти кожну другу сторінку будь-якого ЗМІ в Україні.

Саме тому ми наполягаємо на відновленні роботи нашої сторінки. Дуже прикро припустити, що всесвітньовідома компанія могла стати жертвою маніпуляцій з боку політичних сил України, які прагнуть заткнути рот відомим медіа, що піддають критиці їхню діяльність.

Поки що, на жаль, все вказує саме на такий розвиток подій.