У Маріуполі у власній квартирі імовірно кількома пострілами в упор убитий бойовик "ДНР" Роман Джумаев, серед численних "заслуг" якого - участь у штурмі донецького аеропорту в лютому 2015 року.

Місцева мешканка Маріуполя, громадський діяч із псевдонімом Маша Українська, яка відіграла велику роль в історії Джумаєва, яка термосила правоохоронців, суддів і громадськість, розповіла про "бекграунд" цих подій. Жінка поділилася думкою про причини того, що сталося.

Сьогодні в 11.36 невідомі подзвонили у двері квартири, де жив Роман Джумаев і розстріляли його в упор. Медики нарахували на тілі вбитого сім вогнепальних поранень чоловік помер до приїзду швидкої.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За даними медиків, на тілі виявлено численні вогнепальні рани. Чоловік помер до приїзду "швидкої". У прес-службі Центрального відділу поліції повідомили, що на місце виїхала слідчо-оперативна група, проводяться слідчі дії.

"Мені страшно, він убитий, мене немає в місті, мене немає в країні. Але я вже подивилася відео, на якому його мама в усьому звинувачує мене. І я дійсно винна. Я винна в тому, що я показала Джумаєва на всю країну", - сказала активістка.

Як відомо, бойовик бандформування "Пятнашка" Джумаев, воював під Донецьким аеропортом та Дебальцеве, втік до Білорусі, а коли там стали піднімати питання про депортацію, повернувся в Україну.

Нагадаємо, маріупольській волонтерці погрожує мати застреленого бойовика: "Вона вбила моє серце - я вб'ю її…"