У школі села Забрідь Хустського району Закарпатської області першокласник впав у вигрібну яму вуличного туалету. Про інцидент пише користувач Facebook Роман Келемен.

"На щастя його друзі-однокласники побігли за вчителями, аби ті врятували школяра, який провалився у туалет. Дитину врятували, витягнувши з шкільних фекалій. Всі батьки шоковані таким випадком, а викладачі як завжди замовчують стан шкільного туалету, щоб їх не звільнили. І це вже не перший випадок у районі, коли школярі молодшої ланки провалюються у вигрібні ями" , - повідомив автор повідомлення.

ПЕРШАЧОК ВПАВ У ШКІЛЬНИЙ ТУАЛЕТ 21 століття , Нова Українська Школа - це ключова реформа Міністерства освіти і науки,...

Geplaatst door Роман Келемен op Zondag 15 september 2019

Блогер Андрій Манчук на Facebook дотепно прокомментував інцидент, зазначивши, що школяр, мабуть, "провалився у портал гиперлупу".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Село, де стався цей випадок, знаходиться у 15 кілометрах від кордону з Євросоюзом. Тільки за офіційними даними 680 українських шкіл мають туалети на вулиці. І те, що можна бачити на цих фото - ще не найгірший випадок", - пише Манчук.

Закарпатский школьник провалился в портал гиперлупа. Село, где произошел этот случай, находится в 15 километрах от...

Geplaatst door Andriy Manchuk op Dinsdag 17 september 2019

Нагадаємо, в Україні стартував тиждень проти булинга, як долучитися.

Раніше Знай.ua повідомляв, що під Києвом пропав школяр, батьки виплакали всі очі.

Також Знай.ua писав, франківських школярів возитимуть до школи безкоштовно, але є нюанс.