Серйозне похолодання в Україні, яке було раніше прогнозоване синоптиками, принесло перший сніг. Він випав вранці 18 вересня в Карпатах, а температура повітря опустилася до 0 градусів.

Видання Хвиля пише, що перший осінній сніг випав на горі Піп Іван, розташованій на кордоні Івано-Франківської та Закарпатської областей. Про це повідомив Чорногорський гірський пошуково-рятувальний пост.

В Карпатах випав перший сніг

"За Станом на 08:00 18.09.2019 г. Піп Іван Чорногірський хмарно, вітер Пд. Пд-Зх. 5-6 м / сек. Температура повітря 0. Падає невеликий сніг", - йдеться в повідомленні.

Сильне похолодання настало не лише в Карпатах. Напередодні рятувальники оголосили штормове попередження у Київській області та західних областях країни. Там очікується сильний вітер поривами до 20 м/с.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Не порадує погода сьогодні і жителів інших областей. По всій території країни 18 вересня очікується похолодання до +11 ... + 15 градусів вдень. Зниження температури повітря буде супроводжуватися дощем і вітром.

На території України очікуються сильні вітри та дощі

Потепління синоптики обіцяють з наступного тижня. Вони прогнозують, що з понеділка, 23 вересня, на всій території країни знову буде тепло і сонячно.

Раніше синоптики повідомляли, що жовтень цього року буде дощовим і прохолодним, а листопад - холодним. Мокрий сніг та нічні заморозки прийдуть на початку листопада.

Нагадаємо, раніше синоптики повідомили, якою буде погода в Україні 18 вересня

Як повідомляв портал "Знай.ua", коли почнуться і чим зайнятися зі школярами під час канікул та карантину

Також "Знай.ua" писав, що Карпати засипало снігом, суне страшний циклон