Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк вже тиждень перебуває при смерті.

Версія перша. Рак головного мозку через ЕКО

За 10 і більше років заміжжя з Петром Чернишовим у зіркової пари дітей не було, що засмучувало подружжя. Зрештою, після тривалого обстеження і лікування, Анастасія та Петро зважилися на процедуру ЕКО – екстракорпорального запліднення.

Саме ця процедура, нібито, і призвела до збою, а потім – і до онкологічного захворювання.

"Вагітність - це стрес для організму, безумовно. Можливо, ці випадки - парні, як ще кажуть, сама вагітність могла послужити тому, що пухлина почала активно зростати", - повідомив онколог Микола Потуданский.

Версія друга. Аборт

Як виявилося, багато років тому Анастасія Заворотнюк робила аборт. Це сталося, коли 22-річна актриса вийшла заміж за 34-річного Олафа Шварцкопфа. Сімейна ідилія, щоправда, тривала всього рік. Розставання стало неминучим, коли в родині сталася трагедія — Анастасія втратила дитину.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вона була вагітна. Я думав, що викидень стався у момент нашої поїздки. Тому що, коли ми приїхали, їй було погано всю ніч… А потім мені повідомили, що вона зробила аборт… Де правда, я тепер вже і не знаю. У будь-якому випадку спільну дитину нам Бог не дав", - говорив Олаф в ефірі одного з російських шоу.

За словами онколога Дениса Романова, психоемоційний і фізичний стрес міг спровокувати розвиток в організмі пухлин — ослаблена імунна система просто перестала успішно справлятися з клітинами, що провокують рак, і хвороба отримала шанс на розвиток.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Версія третя. Омолодження

Ось ця версія зараз найбільш широко обговорюється шанувальниками. Першим про це висловився продюсер Андрій Разін, який повідомив, що зірка вдалася до так званого "комплексного омолодження» з допомогою стовбурових клітин. Це і могло спровокувати серйозне захворювання в організмі зірки і «запустити» процес утворення злоякісної пухлини. Стовбурові клітини сьогодні використовуються в медицині для загоєння ран, лікування серйозних травм і пошкоджень. І прикладів, коли стовбурові клітини допомагають організму – безліч.

На рідкісних кадрах останнім часом у молодої мами, яка у минулому році 47-річна Заворотнюк народила довгоочікувану доньку чоловікові Петру Чернишову - помітний шрам на шиї. Такий, як вважається, роблять, щоб взяти біопсію загрудинний лімфовузлів для діагностики раку крові.

Стан здоров'я актриси, у якої діагностували останню стадію раку головного мозку, з кожним днем все більше тривожать фанів.