Українці виявляється не такі вже й бідні. Цьогоріч в Україні придбали рекордну кількість елітних автомобілей. Це найбільша кількість придбаних авто за усі роки незалежності.

Про це повідомляє видання ХВИЛЯ.

Вітку 2019 року громадяни України стали власниками майже найдорожчих авто за всю історію нашої країни. Найпопулярнішою елітною машиною в Україні став Mercedes-Benz S600 Guard. Його придбали 600 українців. Повністю броньований такий автомобіль коштує близько 800 тисяч доларів США.

Друге місце за вартістю займають два седани Rolls-Royce Phantom і позашляховики Cullinan, які обійшлися новим господарям в $570-670 000. На третьому місці елітного українського автопарку — нові Bentley Bentayga, купе і кабріолети Continental GT. За ці автомобілі власникам довелося викласти 300-380 000 доларів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обговорюючи елітні автомобілі, не можна не згадати про кросовер Lamborghini Urus. Саме це авто дуже популярне серед українських мільйонерів. В Україні олігархам доводиться викладати мінімум $300 000 за Ламборгіні Урус, щоб поповнити їм свій автопарк.

Не дивлячись на кризу в країні, нових господарів знайшли і дорогі версії Porsche Cayenne, 911 і Range Rover. За ці машини довелося викласти 200-240 000 доларів.

Нагадаємо, раніше як придбати вживане авто за копійки, лайфхаки для водіїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Рада відтермінувала штрафи для "євробляхерів".

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський врятує "євробляхерів": українцям даний другий останній шанс.