Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба долучився до заходу "Кинути виклик булінгу". Як відзначається, головною метою цієї зустрічі було надихнути дітей та молодь протидіяти шкільному цькуванню в усіх його проявах.

На захід протидії булінгу зібралися лідери шкільного самоврядування та випускники інтернатних закладів з усіх областей України.

“Ця зустріч — гарна можливість озвучити свої проблеми, почути досвід інших. Саме в дітях та молоді я бачу тих, хто зможе зупинити булінг. І підказати нам, дорослим, як зробити простір у школах таким, щоб діти не боялися йти до закладу, а почувалися там безпечно й могли розвивати свої таланти”, — зазначив уповноважений президента України Микола Кулеба.

Також на таку зустріч прибув і американський хіп-хоп виконавець Wordsmith, Ентоні Паркер, який розповів, що потрібно бути собою та приймати себе таким, як ти є.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Будьте собою, приймайте себе такими, як ви є і оточуйте себе людьми, яким ви подобаєтесь. Сьогодні булінг переходить і в онлайн. Пам’ятайте про те, що повідомлення, яке ви надіслали одній людині, може опинитися в іншої. Поважайте почуття інших", — наголошує Паркер у своїх виступах.

Нагадаємо, що національна рада дітей та молоді була заснована з ініціативи Миколи Кулеби. Вона створюватиме умови для самореалізації дітей та молоді, формуватиме в них активну громадську позицію, залучатиме їх до участі в реформуванні України.

Нагадаємо, батьки спалили прийомних дітей, коли вони втомилися працювати

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Забирайте, він - хворий": у Мелітополі мати упекла сина до дитбудинку і забула назавжди

Також Знай.ua писав про те, що Штовхнув просто у полум'я: на Одещині малолітній нелюд моторошно поквитався з товаришем