Легендарний американський готик-рок-гурт Evanescence відіграв неймовірний концерт в столиці України.

Концерт відбувся у п'ятницю, 20 вересня у Stereo Plaza. Гурт презентував альбом Syntesis До слова, цей альбом Evanescence потрапив у десятку Billboard і в топ-30 британського чарту. А сьогодні його могли почути всі, кому пощастило бути на цьому чудовому концерті.

Evanescence разом із симфонічним оркестром виконали найпопулярніші треки з альбому. Від емоційних, сильних і знакових пісень гурту публіка просто шаленіла. Емоції на концерті зашкалювали, глядачі просто розчинились в музиці, а солістка групи Емі Лі, перейнявшись настроєм публіки, здавалось, от-от злетить над сценою і сузір'ями зірок із мобільних телефонів, на які глядачі знімали концерт.

Публіка рухалась в такт музики, висловлювала захоплення, посилаючи сердечки виконавцям, підспівувала.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Але ніхто не підозрював, який сюрприз підготував Evanescence українцям. Наприкінці свого виступу учасники гурту розгорнули великий прапор України і вклонились глядачам.

Цей жест викликав сильний сплеск емоцій – публіка віддячила Evanescence бурхливими оплесками і розчуленими сльозами на очах.

Нагадаємо, співачка Mamarika скасувала закінчення літа у новому відео

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала збирається піти зі сцени через вагітність

Також Знай.ua писав, популярний український гурт заявив про розпад