У п'ятницю, 20 вересня депутати Верховної Ради прийняли закон "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні". Про це повідомляється на сайті президента.

Документ №1059 спрямований на те, щоб поліпшити інвестиційний клімат України в кількох напрямках і усунути юридичні прогалини. Зокрема, він скасовує податок на інвестиції.

Так, в будівництві відтепер скасована обов'язкова сплата першого внеску у розвиток інфраструктури населеного пункту. При цьому в секторі захисту прав акціонерів відтепер передбачається відповідальність суспільства за різні збитки через неринкових відносин.

Депутати вважають, що цей закон допоможе скоротити кількість порушень прав міноритаріїв, а також зможе посприяти зниженню вартості кредитних ресурсів та витрат на будівництво.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, харків'ян обклали податками.

Як повідомляв Знай. ua, скільки українцям доведеться платити за воду.

Також Знай. ua писав, як зміниться ціна і кинуться українці купувати квартири.