Українці часто можуть придбати неякісні продукти у магазинах, особливо, якщо мова йде про великі супермаркети. Так, користувачка соціальної мережі Олена Шевченко продемонструвала, що продає супермаркет АТБ.

Відповідний допис жінка опублікувала у групі "Підслухано у Глухові".

"АТБ "радує"... Запах - жах просто. Кухня все дохлятиною провонялась", - написала Олена Шевченко та опублікувала фото придбаного в АТБ м'яса курки..

Українці взялися активно коментувати допис та розповідати про свій досвід купівлі неякісних продуктів у супермаркетах.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Був випадок, купила, відкрила і жахнулася, віднесла назад і змусила повернути гроші", "А ще воно смердить хлоркою, це п*пец, я не беру в АТБ ніякого і нічого м'ясного", "Не купляю Нашу Рябу, дуже вже багато нарікань на якість і у ЗМІ, і серед простого люду.Люди не травіть себе))Вважаю, що наглядові органи за якістю споживчих товарів явно не виконують своїх законних обов'язків!!Хай виробники самі їдять свою отраву!!", - пишуть користувачі соцмережі у коментарях.

А Олена Шевченко додала, що віднесла зіпсований товар назад у магазин і його прийняли. Однак працівники торгового залу стверджували, що саме так повинна пахнути курка.

Нагадаємо, що таргани влаштували "гонки" в дніпровському супермаркеті, гидливим не дивитися: дикі кадри.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти в "АТБ": небезпечну отруту під виглядом ласощів.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".