У першу неділю жовтня українці святкують День учителя – свято урочистий і важливий. Педагоги світло і добро, вони вкладають те зерно мудрості молодим поколінням, яке повинно прорости гарними результатами на благо своїх близьких, батьківщини і рідної України. Тож в такий важливий для всіх учителів день, учні прагнуть гідно привітати своїх наставників.

Подарунки, які не люблять вчителі

Якщо педагогу це не подобається, то, зрозуміло, що дарувати такий подарунок краще не треба.

ЗНО для вчителів
ЗНО для вчителів

Букети живих квітів. Безумовно, кожній жінці-педагогу приємно отримати квіти в подарунок від вдячних учнів. Але якщо цих букетів збирається більше десятка, а то і двох - то це занадто. В такому випадку вже краще взяти орхідею у вазоні, хоча б не пропадуть квіти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коробки цукерок. Приємний, але спірний подарунок. Якщо коробка одна - це добре, а коли 30 учнів прийде з букетом і з коробкою цукерок, що тоді вчителю з ними робити?

Блокноти і ручки. Найчастіше, всі робочі приналежності вчителі купують собі самі ще до настання навчального року. Так що, подарована до свята канцелярія може виявитися зовсім не потрібною, і буде припадати пилом у шафі без потреби.

вчителі
вчителі

Міцні напої. Навіть якщо вони дуже красиво упаковані, навіть якщо педагог – чоловік. Але такий подарунок стане причиною дуже незручного моменту. Вчителі навчають дітей вести здоровий спосіб життя, а самі будуть з радістю брати пляшечку чогось шкідливого, нехай і з величезною витримкою? Ні, школа – не місце, де можна дарувати подібні презенти!

Нагадаємо, "Вчителька загубила мою дитину": моторошний інцидент з першокласницею сполохав Харків.

Також Знай.uа розповідав, що міністерка освіти Новосад вразила деталями про нову українську школу: підготовка учня 100 тисяч і туалети за мільйон.

Нещодавно Знай.uа писав про те, що Запоріжжі чоловік вирішив на третій поверх дістатися сусідськими балконами.