Великих змін ватро чекати з 1 жовтня від мобільного оператора "Київстар". Клієнти отримають нову лінійку тарифів мобільного зв'язку і домашнього інтернету, а старі тарифні плани будуть закриті. Представники оператора повідомили, скільки українцям доведеться сплачувати за мобільний зв'язок, повідомляє "Хвиля".

Мобільний оператор "Київстар" переводить в архів тарифи: "Безлім Соцмережі" (75 грн), "Безлім Месенджери" (100 грн), "Безлім Відео" (150 грн). Абонементи, які були підключені до цих тарифних планів зможуть користуватися ними ще невизначний час, але нові абоненти підключитися до них вже не зможуть.

Київстар змінить тарифи на мобільний зв'язок та інтернет

Очікуються зміни назв деяких тарифних планів: "Максимальний Безлім", "Київстар Комфорт" і "Дайте Ще!" буде змінено на "Максимальний Безлім 2019", "Київстар Комфорт 2018" і "Дайте Ще! 2018". Окрім того їх теж заархівують.

Плануються зміни і в наданні послуги домашнього інтернету. Для підключення нових абонентів будуть закриті тарифні плани "Київстар Всі разом" і "Домашній Інтернет". Також зміняться й тарифи на домашній інтернет. З 1 жовтня оператор додасть нову лінійку з великим функціоналом і новою ціною.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Київстар змінить тарифи на мобільний зв'язок та інтернет

В архів потраплять "Київстар Всі разом. Ігровий" (перейменований в "Київстар Все разом. Ігровий 2019"), "Київстар Всі разом. Плюс", "Київстар Всі разом. Смарт" і "Київстар Всі разом. Екстра" , "Безлім 100" (перейменований в "Безлім 100_2018"), "Безлім 300". Але абоненти, які встигли підключитися до цих тарифів ще до 30 вересня 2019 року включно продовжать обслуговуватися на тих же умовах.

Нагадаємо, раніше Kyivstar бере гроші "за повітря" і не соромиться, відповідь оператора вражає цинізмом

Як повідомляв портал "Знай.ua", яким інтернет-провайдерам віддають перевагу українці

Також "Знай.ua" писав, що Kyivstar "взявся" за тарифну сітку, українців змусять платити більше