Українська телекомунікаційна компанія "Kyivstar" вирішила повністю змінити свої тарифи та підняти на них ціни. Зміни набудуть чинності вже з 1 жовтня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Оператор анонсував запуск нової лінійки для користувачів фіксованого доступу у мережу "Домашній інтернет". А також для тих, хто послуг у комплексному пакеті "Київстар Всі разом". Детальнішої інформації про зміну тарифів компанія не розкрила.

Kyivstar
Kyivstar

Відомо, що певний час клієнти, які зараз користуються послугами компанії, зможуть платити по старій ціні. Однак нові користувачі не зможуть користуватися тими ж тарифами. Представники компанії пояснили, що рішення про зміни було прийнято для того, аби розширити перелік послуг у тарифах

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вже зараз абоненти не зможуть підключитися до таких тарифних планів:

"Київстар Всі разом. Ігровий" (перейменований в «Київстар Всі разом. Ігровий 2019").
"Київстар Всі разом. Плюс".
"Київстар Всі разом. Смарт".
"Київстар Всі разом. Екстра".
"Безлім 100" (перейменований в "Безлім 100_2018").
"Безлім 300".

Kyivstar
Kyivstar

Компанія підготувала зміни й для користувачів мобільних послуг. Поки відомо, що компанія припинити з'єднання і закриє перехід на наступні тарифи:

"Безлім Соцмережі".
"Безлім Месенджери".
"Безлім Відео".

"Kyivstar" також попередив про перейменування ряду пакетів:
"Максимальний Безлім" - в "Максимальний Безлім 2018"
"Київстар Комфорт" - "Київстар Комфорт 2018"
"Дайте Ще!" - "Дайте Ще! 2018".

Зазначимо, що раніше оператори мобільного зв'язку також піднімали ціни на тарифи, аргументуючи це тим, що буде розширено перелік послуг. Однак насправді після зміни вартості нічого не змінилося.

Нагадаємо, Верховна рада добряче вдарила по бюрократії: власники малого бізнесу отримали зелене світло.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що Kyivstar в черговий раз спробував зрубати куш на своїх вірних клієнтах: "Дякую за...".