Стало відомо, що українська телекомунікаційна компанія "Kyivstar" в черговий раз вирішила збагатитися на своїх вірних клієнтах. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала одна з користувачів послуг компанії Олена Півень.

Так, Олена Півень в подробицях описала систему заробітку на своїх клієнтах. Все почалося два роки тому.

"Відпочиваючи в Іспанії, мені довелося зробити кілька дзвінків через роумінг… В один з днів компанія списує гроші за користування роумінгом, а у мене в телефоні пропущений виклик (була в цей час на пляжі). Кілька разів довелося розмовляти з менеджерами компанії і пояснювати, що навіть 7 сек. телефон не міг сам з собою розмовляти. Ок, спасибі, гроші повернули на рахунок", - розповідає Олена.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак на цьому компанія "Kyivstar" не зупинилася. Через два роки вони підвищили свій "навик" і придумали новий спосіб збагачення на клієнтах у роумінгу.

"В цьому році весь відпустку пройшов у Німеччині. Один раз відповіла на смс, гроші списали, як належить, але!!! Що тут почалося!!! Мені майже через день почали надходити дзвінки з різних номерів і при чому, німецьких! Хочеться запитати менеджерів компанії: навіщо вони це роблять? В надії, що я візьму трубку і з мене спишуть гроші за секундний розмова? Ось таким чином вони заробляють гроші? Можливо, хтось з моїх друзів знає політику винагород компанії Kyivstar і за такі дії менеджери отримують додаткові бонуси? Але скільки можна ось так нахабно поводитися зі своїми клієнтами? І скажу відразу: у мене немає в Німеччині друзів, які б дзвонили з шести (!!!!) різних номерів", - написала Півень.

Очень редко пишу "гневливые" посты. Вот успокоилась и решила все-таки "поблагодарить" компанию Kyivstar за "повышенное"...

Geplaatst door Елена Пивень op Vrijdag 20 september 2019

Нагадаємо, що оператор компанії "Kyivstar" познущався над абонентом.

Як повідомляв портал Знай.ua, мобільні оператори більше не будуть знімати гроші з рахунку без відома абонента.

Також портал Знай.ua писав, що "Kyivstar" довів українців до межі.