Оператор мобільного зв'язку в Україні "Kyivstar" часто підводить українців відсутністю мережі, а відповідно й інтернету.

Так, користувач соціальної мережі Facebook Анатолій Мостипака виклав у мережу доволі неоднозначне побажання для компанії.

"Бажаю працівникам Киїстару, щоб в них був секс можливим лише в тих місцях, де в мене є 3G покриття. На драбині і під сливкою", - йдеться в дописі чоловіка.

Користувачі соцмережі активно відреагували на допис. Він став майже вірусним через велику кількість поширень. У коментарях українці ділять своїми враженням від користування послуг мобільного оператора.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зазначимо, що українці дуже тривалий час скаржаться на Kyivstar і його шахрайські схеми. Вже сотні людей не дорахувалися своїх кровних на рахунку, а від оператора почули лише відмовки. Ось в таку ж історію потрапив киянин, який вирішив поділитися проблемою, що сталася з ним на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше Kyivstar переводив українців на елітні тарифи: скільки доведеться платити за "золотий" зв'язок з 1 вересня.

Також Знай.uа писав, що Kyivstar скасовує 10 тарифів: скільки тепер доведеться викласти за мобільний зв'язок.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Kyivstar довів українців до межі, від оператора біжать, не розбираючи дороги: "Плювати на абонентів і їх проблеми".