На Майдані в Києві збираються люди, незадоволені рішенням Зеленського погодити "формулу Штайнмаєра" на черговому засіданні тристоронньої контактної групи.

В центрі столиці зібралися кілька сотень протестувальників та вимагають зупинити капітуляцію - мітингувальники вийшли під гаслом - "Ні - капітуляції!".

Стрим майдан

Geplaatst door Yan Dobronosov op Dinsdag 1 oktober 2019

Проти рішення Володимира Зеленського вийшли активісти від "Європейської cолідарності", "Свободи" та звичайні українці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це, зокрема, повідомила Софія Федина, нардеп від "Європейської cолідарності" . Фдина вийшла в прямий ефір у Фейсбук і повідомила, що з нею поруч на Майдані знаходяться екс-міністр у справах ветеранів Ірина Фриз і однопартієць, генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Також біля Офісу президента знаходяться люди з прапорами "Свободи" і в формі Національних дружин.

Мітингувальники заявляють, що ніякої "формули Штайнмайера" немає, а є "формула Путіна".

Сьогодні на Майдані зібралось дуже багато людей, яким не байдуже на майбутнє України. Ми не допустимо капітуляції!

Geplaatst door Європейська Солідарність op Dinsdag 1 oktober 2019

Нагадаємо, прездент України Володимир Зеленський провів 1 жовтня терміновий брифінг. Необхідність у такому публічному виступі з'явилася на тлі повідомлень російських ЗМІ про нібито підписання українською делегацією "формули Штайнмайера".

Зеленський в ході брифінгу заявив, що було погоджено текст "формули Штайнмаєра"

На питання журналіста, чи підписали у Мінську "формулу Штайнмаєра", президент відповів: "Ми відповіли на лист пана Сайдіка (Мартіна, спецпредставника голови ОБСЄ в Україні та у ТКГ – ред.), що ми погоджуємо текст "формули Штайнмаєра".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський заявив, що в на території окупованого Донбасу ніяких виборів під дулом кулеметів не буде.

Також Знай.ua писав, Зеленський заявив, що про дату проведення виборів в ОРДЛО зараз рано говорити