"Укрзалізниця" вчергове пробила дно своїм дивовижним сервісом. У одному купе вагона люкс із клопами - потяг "Рахів-Київ" зустрічав пасажирів із кусючими комахами. Про це повідомила киянка на своїй сторінці у facebook.

За словами жінки, їй всю ніч довелося вбивати клопів, щоб не покусали дитину. І це все при тому, що квитки вона взяла у вагон класу люкс, або з комфортом дістатись до столиці.

Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia, це дуже круто, коли купляєш квитки на потяг 357/358 "Рахів-Київ" вагон люкс (номер 8), бо...

Geplaatst door Marichka Kryshtopa op Dinsdag 1 oktober 2019

"Це дуже круто, коли купляєш квитки на потяг 357/358 "Рахів-Київ" вагон люкс (номер 8), бо хочеш спати й з дитиною їдеш, але маєш ловити всю ніч клопів. Та ще й з кров'ю", - зітхає жінка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коли обурена пасажирка звернулась до провідника вагону, та відповіла, що нічим не може допомогти.

"Пані, - каже мені провідниця, яку вдалось розбудити, - це лиш на день такий вагон, я можу лиш коврик у вас забрати. Нічим не поможу", - пригадала пасажирка.

Але найбільше обурює те, що гроші взяли, як за вагон класу люкс, а обслуговували, як у товарняку. Жінка додала ще й криваві кадри з поїздки - клопи виявились налитими людською кров’ю.

"Прекрасно ж, тепер я буду за майже дві тисячі грн бити клопів всю ніч, аби вони не кусали дитину. Ще й додому привезу, щоб вас так возили все життя", - розлючено підсумувала жінка.

Нагадаємо, що дніпряни тепер зможуть частіше їздити в Одесу, Львів і Київ.

Як повідомляв портал Знай.ua, вимальовується кримінальне правопорушення, скоєне групою осіб

Також Знай.ua писав про те, що на Центальному вокзалі в Києві депутатську кімнату вирішили переробити на зал очікування для військових.