В Україні серйозно зросла заборгованість по зарплатах. Всього за місяць загальний борг поповнився ще на 76 мільйонів гривень. Відповідні показники були зафіксовані з серпня по вересень 2019 року.

Цю інформацію повідомила Державна служба статистики.

По всій Україні заборгованість зросла на 2,8%. Така ситуація особливо відбилася на працівниках сфери промисловості - їм не виплатили понад 2 мільярди 216 мільйонів гривень. Працівники сфери розміщення та організації харчування отримують виплати більш-менш вчасно - тут людям заборгували 189 мільйонів гривень.

Працівникам підприємств Донецької області заборгували найбільше - 522 755 мільйона гривень, Луганській – 490 629 мільйонів гривень і Харківській – 376,254 мільйонів гривень. У Чернівецької області борги найменші - 159 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таблиця з сумами по областях:

Нагадаємо, що вчора, 1 жовтня, у Вінниці біля Вежі лежали 86 металевих капканів з написами "Зроблено в Кремлі".

Знай.uа писав, що Харківський аеропорт пішов на другий мільйон пасажирів, яких він прийняв у нинішньому році.