Вже відомо про 72 отруєних на весіллі в смт Путила Чернівецької області.

Цю інформацію повідомляє прес-центр Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

У повідомленні говориться, що всі 72 людини госпіталізовано, з них 18 - діти.

"Станом на 7.00 5 жовтня в медустанови з ознаками харчового отруєння госпіталізовано 72 особи (з них 18 дітей)". повідомляє ДСНС

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всі постраждалі були гостями на весіллі, яка проходила в ресторані "Оскар" в Путилі. У закладі вони 29-30 вересня вживали їжу.

Нагадаємо, що про перших ознаках отруєння жителі м. Путила почали заявляти ще 5 жовтня. Всі вони вечеряли в ресторані «Оскар», на весіллі, яке проходило 29-30 вересня.

Інше отруєння сталося в смт Красноїльську: постраждали 12 дорослих і четверо дітей. Вони також гуляли на весіллі, їжу для якого готував ресторан «Маріанна». Всього в інфекційному відділенні Сторожинецької ЦРЛ з діагнозом «харчове отруєння» виявилися 88 осіб.

Також Знай.uа писав, що в Запоріжжі повернулися "лихі 90-е": банда в масках увірвалася в будинок бізнесмена, подробиці розправи.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про масове отруєння людей у ресторані на Львівщині: медики зробили тривожну заяву, "ніколи не...".