У мережі знову розгорівся жорсткий скандал через огидний та цинічний сервіс національного залізничного перевізника компанії "Укрзалізниця". Так, одна з пасажирок потягу, який слідував до української столиці опублікувала в мережі жахливі кадри просто з вагона.

Про це стало відомо завдяки публікації юзера мережі Facebook Люби Товкач.

"Сервис" от Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia Сегодня, 21 сентября я возвращалась из Киева фирменным поездом 010 КБ в 4...

Geplaatst door Любовь Товкач op Zaterdag 21 september 2019

"Сюрпризи" почалися ще до початку поїздки. Виявилося, що тен в нашому вагоні не працював і відповідно не було окропу. Провідник бігала в сусідній вагон із залізним чайником за окропом, а коли моя сусідка по купе попросила додаткового окропу, його не виявилося, т. к. провідник вилила воду в раковину. Але потім, правда, трохи пізніше принесла. Доріжки як у коридорі, так і в купе були брудні, в плямах, як і скатертина на столі. В туалеті води в крані не було практично з початку поїздки. Рідкого мила теж не було, залишки білого туалетного паперу зникли відразу ж. Іржавий кран, пом'ята раковина, ледве тече вода, замість кнопочки для змиву біотуалету — простий настінний вимикач", - скаржиться дівчина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При всьому цьому жахітті ціна квитка досягає 950 гривень. Публікація дівчини залишила багато питань для керівництва компанії.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" ввела додаткові поїзди на свята: які маршрути доступні українцям.

Як повідомляв Знай.uа "Укрзалізниця" вирішила заморозити пасажирів, українці б'ють на сполох.

Знай.uа писав, клопи у вагонах і таргани в голові: скандал із "Укрзалізницею" отримав продовження.