Відомий лікар-трансплантолог Олег Котенко, який раніше був затриманий правоохоронцями при спробі хабаря, продовжить операції. Щоправда, виконувати обов'язки заввідділення, перебуваючи під слідством, він не зможе.

Нагадаємо, що не так давно хірурга Олегу Котенко, який проводить унікальні операції по пересадці печінки, затримали на гарячому. Лікар намагався отримати від пацієнтки 20 тисяч доларів. Окрім цього, під час обшуків медика, у нього вилучили близько одного мільйона доларів.

Нині ж суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Пацієнти і колеги лікаря інформують, що він зможе оперувати.

"Олег Геннадійович, дійсно, зможе працювати і допомагати хворим. Але від виконання обов'язків заввідділення його відсторонили", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що Олег Котенко єдиний лікар в Україні, який проводить ряд складних операцій. Тому його повернення до роботи може бути життєво важливим для хворих.

За інформацією Знай.ua, масове отруєння дітей на Вінниччині: медики озвучили невтішний діагноз.

На сайті Знай.ua писали, що чоловік в Запоріжжі отруївся замороженими продуктами.

Крім того, Знай.ua писав про те, що життя ув'язнених у харківському СІЗО намагалися "підсолодити" жалісливі родичі.