Близько 10 тисяч українців вийшли в центр Києва на протест проти реалізації "формули Шайнтайера" і особливого статусу Донбасу. Акція під назвою "Зупинимо капітуляцію" пройшла в неділю, 6 жовтня в столиці.

Цю інформацію повідомляє поліція Києва на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронці повідомили, що на акції зібралося приблизно 10 тисяч українців, незадоволених політикою нинішнього президента Володимира Зеленського. За даними столичних поліцейських, поки не було зареєстровано жодного правопорушення під час акції протесту.

Відомо, що за правопорядком на акції "Зупинимо капітуляцію" спостерігає 300 поліцейських, серед них є військовослужбовці Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що приводом для проведення заходу активісти назвали протидію "будь-яким спробам влади прийняти рішення, які призведуть до поразки у війні з Росією, як "формула Штайнмайера" і "особливий статус для Донбасу".

Як повідомляв Знай.uа, Трамп знайшов "крайнього" у телефонній розмові із Зеленським: "Я навіть не хотів дзвонити".

Знай.uа писав, у Зеленського вирішили долю Криму і Донбасу: "Все розраховано".