Ті, хто чесно працюють і регулярно платять податки, вважають, що єдине, що можуть зробити безробітні для того, щоб отримати хоч якусь суму грошей, мають тільки жебракувати, але це думка помилкова.

Кожна непрацююча людина має можливість отримати гроші, як варіант, вона може отримати їх у спадок або ж виграти в лотерею. Про виграш в лотерею і про інші способи отримання грошей безробітному, докладніше в цій статті.

Якщо розглядати перший варіант отримання коштів, то не працююча людина повинна мати досить заможних родичів, які після смерті заповідають йому непогану суму грошей. Щодо другого випадку з лотереєю, але важливим є везіння, яке і дозволить придбати той самий щасливий квиток, із серйозним виграшем.

Пропонуємо докладніше дізнатися про кожного з найбільш актуальних способів отримання грошей не робочої людини.

Де терміново знайти гроші

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Продаж непотрібних речей

Насамперед, людині, який терміново потрібні гроші потрібно добряче подумати, чи є у неї речі, якими вона не користувалася вже досить тривалий час. Але при цьому вони мають охайний вигляд і хороший стан, або навіть можуть прослужити ще комусь тривалий час.

Наприклад, якщо ви тривалий час не використовували свій особистий автомобіль, то його можна терміново продати, для України це досить поширене, так ви звільните місце в гаражі продавши машину, і знайдете швидко хорошу суму грошей.

На сьогоднішній день в мережі інтернет величезна кількість сайтів, які дозволять розмістити ваше оголошення про продаж, не виходячи з дому.

Головна порада в цій справі, це робити якомога якісніше фотографії, щоб річ, яку людина вирішила продати ефектно виглядала при будь-якому ракурсі і зацікавила свого майбутнього власника, онлайн вона повинна виглядати в найбільш вигідному світлі. За статистикою, покупець віддасть перевагу тому товару, який розміщений на сайті з фото, навіть якщо його ціна буде трохи вижча того, про який є тільки інформація і немає ніяких зображень, для того, щоб докладніше розглянути стан товару.

Продаж речей

На сьогоднішній день в мережі інтернет можна спробувати продати все, що має гарний вигляд, придатний для використання, так як те, що не потрібно вам, може хтось шукає і з великим задоволенням зверне увагу на ваше оголошення і купить товар. Крім продажу старих речей в інтернеті їх можна здати в комісійний, там теж напевно їх знайде свій покупець.

Отримання грошей в ломбарді

Якщо людина не готова продати свою річ, то у нього завжди є можливість закласти її в ломбарді і отримати за це займ.

Дістати необхідну суму грошей за допомогою ломбарду найпоширеніше явище, так як людина може просто принести, що небудь, наприклад, техніку, в ломбарді її оцінять і назвуть суму, яку готові дати в позику за неї. Тут немає необхідності надавати довідку про доходи або розповідати на які цілі підуть ці гроші.

Недоліком такого методу отримання грошей є те, що все що завгодно в ломбард брати, не будуть, і людині доведеться зацікавити, тією річчю, яку він приніс, це можуть бути: різні коштовності, побутова або офісна техніка.

Одяг і взуття, неходовий товар його в ломбард не приймають, з ними краще звернутися в комісійний магазин. Варто знати, що в ломбарді людині зрозуміло справжню вартість за товар не запропонують, навіть якщо вона принесла прикрасу з біркою, ціна так само буде знижена, в цьому специфіка роботи ломбардів.

Для повернення своєї речі людині необхідно буде погасити викуп за певний термін, який призначається ломбардом. Якщо ж він з якихось - то причин не встигне цього зробити, його річ буде виставлена ​​на реалізацію.

Отримання грошей в ломбарді

У разі якщо закладений предмет потрібен і хочеться з часом його повернути, а вчасно це зробити не вдається, можна заплатити тільки відсоток за кредит і продовжити термін застави.

Важливо адекватно оцінювати свої шанси, з - за постійних відвідувань ломбарду з метою продовження заставних відносин, приведуть до того, що людина не зможе таким чином заробляти, а навпаки буде тільки витрачати свої кошти.

Створити то, що в подальшому можна було б продати

Людині, якій терміново знадобилося багато грошей, потрібно буде творчо підійти до цього питання, для початку спробувати зробити який - небудь один унікальний предмет, який стане цікавий його новому покупцеві.

Ручна робота є дуже цінною на сьогоднішній день, так створивши щось незвичайне і оригінальне ви зможете відразу в руки отримати гроші, і далі розпоряджатися ними на свій розсуд. Якщо раніше ви робили подібні речі для душі, і віддавали їх кому - небудь безоплатно, то зараз можна трохи підзаробити грошей за допомогою такого вашого захоплення. Більшу частину товарів ручної роботи люди роздають безкоштовно, а ви можете створити таке і приурочивши до якого - небудь свята, дозволити собі вигідно заробити на цьому.

Взяти гроші в борг у знайомих

Людині яка має матеріально забезпечених друзів або родичів, не важко буде позичити у них необхідну суму гривень в борг. Але звичайно ж може бути таке, що вони відмовлять в цьому проханні, так як у них виникнуть сумніви, що вони зможуть отримати кошти назад.

На сьогоднішній день, Україна відома тим, що багато людей користуються послугами банків, кладуть свої гроші на депозит і отримують з цього вигідні відсотки, так мало хто вирішить передчасно розірвати договір, і допомогти вам с грошима.

Взяти гроші в борг

Швидке отримання грошей таким способом можливо, але є ймовірність, що друзі позичили вам гроші в разі своїх якихось труднощів вимагатимуть повернути борг раніше призначеного часу.

Але крім цього варто не забувати, що в такому способі швидкого набуття грошей є одна особливість, в разі своєчасного неповернення, будуть втрачені гроші і розірвані відносини між даною групою людей. Позичити гроші своєму навіть хорошому другу, якщо той на нинішній час є безробітним, захоче не кожен.

Знайти швидку підробіток

Халява швидких грошей, може чекати в швидкому підробітку. Так людину може зацікавити роздача листівок або розклеювання оголошень по місту. Таку халяву використовують ті, хто дуже терміново потребує грошей і не має бажання або можливість влаштуватися на роботу на тривалий період часу. Так як на всіх гідних місцях роботи виплата заробітної плати буде здійснюватися не раніше ніж через один відпрацьований місяць, а кошти потрібні день в день без зволікань.

Серед швидкої підробітки є - клінінг приміщення. Такий вид заробітку не обіцяє надто великого прибутку, але отриманих коштів буде достатньо, для того, щоб оплатити свої найбільш необхідні потреби. А в тому випадку, якщо власникам квартири в якій було зроблено прибирання дійсно сподобається якість, можливо, що вони стануть запрошувати людину на постійній основі або рекомендувати скористатися його послугами друзям, що забезпечить стабільний дохід.

Швидкий підробіток

Ще один спосіб щодо швидкого заробітку - це збірка меблів. На сьогоднішній день ця сфера дуже розвинена і збирачам меблів завжди потрібна допомога підсобників, так якщо у вас немає всіх необхідних навичок ви за дуже короткий час зможете їх знайти, потрапивши в таку стихію роботи.

Справа на перший погляд складна, без досвіду самому її виконати неможливо. Але збирачам меблів дуже часто потрібні підсобники. Даний вид заробітку не тільки допоможе знайти швидкі гроші, але і розвине вас фізично.