На Покрова у християн прийнято ходити до церкви, схилятися іконі святої Богородиці, вітати один одного зі святом. Відправляйте у цей день вітальні листівки. Нехай Божа Матінка оберігає ваших близьких від негараздів та усього поганого. Тут представлені найкращі листівки до свята.

Гарні добрі листівки зі святом

У 2019 році Покров Пресвятої Богородиці Україна відзначатиме у понеділок, 14 жовтня. Це гарне християнське свято зі своїми традиціями. Листівки - відмінна можливість привітати на Покрова рідних та близьких, друзів, знайомих, колег.

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Вітаючи із Покровом за допомогою месенджер, візьміть на озброєння добрі листівки зі святом. Ви можете відправити віртуальне привітання у електронному вигляді, через соцмережі або за допомогою смс.

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тут будь-який користувач може обрати варіант, що найбільше підійде, або зберегти кілька уподобаних листівок, щоб порадувати своїх рідних, друзів. Відкривайте двері добрим взаєминам зі знайомими! Нехай Покров Пресвятої Богородиці допоможе вам із кимось помиритися або налагодити стосунки.

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Відправляючи гарні листівки на Покрова, не забувайте про добрі побажання добра та щастя. Нехай Божа Матінка і світлий ангел відповідають на молитви та звернення. Побажайте близьким, щоб їхня робота була їм тільки у радість. І навколо них хай царюють доброта, любов, гармонія та процвітання!

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Відправляючи на Покров Пресвятої Богородиці привітання близьким, колегам та друзям у картинках, супроводжуйте їх прекрасними привітаннями. Даруйте їм свою любов та увагу. Бажайте теплоти і сонечка у їхніх серцях, щоб життя проходило тільки у найяскравіших фарбах. Нехай доля оберігає їх від зла та нещасть. І дарує тільки усе найкраще: відмінний настрій, доброту в душі, радість у серці!

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Гарна листівка на Покрова із добрим привітанням благополуччя, добра, любові та щастя подарує гарний світлий настрій людині, якій ви її надішлете. Нехай вона приймає із радістю ваше привітання. Нехай сила віри у вищі сили тільки зростає!

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Пам'ятайте: вірячи у дива, ви обов'язково їх дочекаєтеся! Нехай у кожній родині буде любов і достаток, панують затишок і гармонія! Побажайте, щоб Богородиця завжди оберігала від усього поганого. А на додачу дарувала здоров'я, сімейний затишок, теплоту взаємин і добру атмосферу!

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Фотолистівка - відмінна можливість подарувати частинку своєї душі. Нехай серця людей наповнюються добротою. І на Покрова не буде образ, болю, неприязні. А лише у кожній душі яскраво світить сонечко, і горить вогник надії та віри у все найкраще.

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Анімаційні листівки на Покров

Позбавляйтеся від усього поганого й негативного прямо зараз! Відправляйте анімаційні листівки зі святом, даруйте посмішки й свою любов оточуючим.

Покров Пресвятої Богородиці:листівки

Віртуальні гарні анімаційні листівки на Покров сьогодні дуже актуальні. Відправляйте мультимедійні повідомлення разом із віршами або з хорошими добрими привітаннями зі святом Пресвятої Богородиці у прозі. Нехай Божа Матінка покриває своєю благодаттю, підтримує у житті.

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Дуже багатьом людям подобаються гарні анімовані листівки до свята. Обирайте найкращі живі зображення. Нехай Божа Матінка оберігає від невдач, остерігає він неприємностей, захищає від хвороб. Щастя, любові й процвітання, сили й здоров'я! Нехай душа зцілюється. Живіть із добром та миром, у згоді з оточуючими!

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Надсилайте мерехтливі анімації на Покрова. Обирайте найкращі вітальні слова. Бажайте благословення Пресвятої Богородиці. Нехай грішні душі очищаються святою силою.

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Ви можете відправити вітальну мерехтливу картинку разом із добрими побажаннями у прозі. Побажайте, щоб кожна добра справа оберталася благом. І щоб увесь час були відкриті врата на щастя, удачу й мир.

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Якщо ви шукаєте гарну мерехтливу листівку друзям або близьким, відправте наступну гарну анімацію, додавши до неї добрі вітальні слова. У день Покрови можна сказати наступне: нехай у Пресвятої Богородиці буде час оберігати від усіх невдач та напастей!

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Побажайте, щоб удома всі були здорові й в ньому панувала добра душевна атмосфера. Нехай цей світлий день дарує праведність, милосердя. І всі серця прагнуть до всього лише найкращого та найпрекраснішого!

Покров Пресвятої Богородиці: листівки

Найкращі музичні листівки зі святом

Можете відправити на Покров Пресвятої Богородиці друзям та близьким музичну листівку зі святом. Побажайте, щоб помисли людей були чистими, щоб вони ніколи не знали горя. І удень, і уночі щоб свята Матінка Христова посилала мир, тепло й світло, спокій у душі, любов у серці, щастя й здоров'я!

Не забудьте привітати близьких гарною музичної листівкою. Дбайте про рідних, підтримуйте їх і отримуйте їхню підтримку взамін! Нехай у оселі всіх людей у цей день проникає Божа благодать. Нехай на Покрову Пресвята Богородиця пошле свій захист кожному віруючому.

Відправляючи музичні листівки до свята, від душі бажайте, щоб у серцях людей лунав цілющий дзвін. Нехай за віру і любов до ближнього Покрова нагороджує ще більшою душевною красою, добротою, теплом, радістю і затишком.

Обираючи й відправляючи гарні музичні листівки та привітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, побажайте процвітання на цілий рік! Роблячи безкоштовний віртуальний подарунок, ви порадуєте рідних та близьких приємними словами та теплими привітаннями.

І нехай у вашому домі, на вашому столі, у свято Покрови яскраво горять свічки. Бажаємо до свята, щоб ваша сім'я була дружною. Нехай ваш стіл буде багатим стравами, а душі багаті добрими справами. Якщо ми станемо трішки добрішим, то й світ навколо нас буде кращим та і добрішим.

Давайте жити у мирі та злагоді, не лаятися, намагатися прощати один одному минулі образи, вчитися поступатися. Згадайте ці «золоті» слова, коли раптом виникне якась плутанина. Потрібно намагатися робити світ навколо нас чистішим і добрішим. Нехай очі ваших родичів, друзів та знайомих сяють від любові й щастя!