Варто розповісти нашим читачам, що існує так званий рейтинг конкурентоспроможності, в якому країни змагаються в показниках економіки. Так, у 2018 році Україна була на 83 місці зі 140 країн в даному рейтингу, цього року потрапила на 85 зі 141 держави.

Українці

Відомо, що за рік Україна опустилася на дві позиції у рейтингу Всесвітнього економічного форуму (WEF). Про це стало відомо завдяки інформації в доповіді WEF.

За показниками рейтингу, за рівнем державних інститутів Україна посідає 104 місце (у минулому році - 110), по інфраструктурі знаходиться на 57 місці (як і в 2018-му), за рівнем впровадження технологій — на 78 місці (було - 77).

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У той же час, з макроекономічної стабільності України займає 133 місце (було 131), рівень охорони здоров'я - 101 місце (було 94), рівень освіти - 44 місце (46), ринок товарів - 57 місце (було 73).

По ринку праці Україна посіла 59 місце (було 66), фінансовій системі - 136 місце (було 117), обсягом ринку - 47 місце, динаміку бізнесу - 85 місце (було 86) і здатності до інновацій - 60 (58). Також відомо, що лідером рейтингу в цьому році став Сінгапур (другий), друге місце зайняли США (були першими), третє — Гонконг. У п'ятірку також увійшли Нідерланди і Швейцарія.

Нагадаємо, Україна очолила ганебний рейтинг найбідніших країн: на ці цифри боляче дивитися.

Як повідомляв Знай.uа не борщем єдиним: Київ потрапив до рейтингу "найсмачніших" міст Європи.

Знай.uа писав, навколо світу: селянин з Франківщини об'їздив 130 країн, - шах і мат, "Орел і Решка".