У суботу, 12 жовтня, майже по всій території України переважатиме сонячна і суха погода, яку забезпечить антициклонічне поле з жіночим ім'ям Lizbeth. Дощі на час відступлять, а температура повітря трохи підніметься.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Суху малохмарну і навіть сонячну погоду нам організує потужне антициклонічне поле. 12 та 13 жовтня погоду в Україні визначатиме поле високого атмосферного тиску, що означає суху малохмарну погоду. Практично повсюдно. Температура повітря в Україні досягне протягом суботнього дня +15 +20 градусів, на північному сході буде свіже, +13 +17 градусів", - написала синоптик.

Також Діденко додала, що в Києві буде нетипова для жовтня тепла погода.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"В суботу можуть набігти хмари і відвідати поривчастий, до сильного, південно-західний вітер, а в неділю буде сонячно, вітер ослабне. Температура повітря максимально складе 12 жовтня близько 16 градусів ", - зазначила експерт.

Нагадаємо, що карпатський гірськолижний курорт Буковель вже зустрів перший снігопад. Сніг випав на Драгобраті, Тростяні, Захарі Беркуті і на інших вершинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну прийшло справжнє похолодання. Вночі в деяких регіонах країни навіть були заморозки. Однак синоптики прогнозують, що бабине літо все ж таки настане.

Також портал Знай.uа писав, що кияни вже встигли "насолодитися" і заморозками, і навіть першим снігом. Але довгоочікуваному бабиному літу в столиці бути, обіцяють синоптики.