Оприлюднили прізвища 6 українських моряків, які зникли після аварії корабля Bourbon Rhode в Атлантичному океані. Про це повідомляє уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова.

Слід зазначити, що моряків шукають вже 2 тиждень, однак пошуки не принесли ніяких результатів.

Так, Денисова повідомляє, що шукають Дмитра Козирєва, Андрія Ізмаїльського, Євгенія Мельгунова, Олександра Коршикова, В'ячеслава Ковальчука, Олега Кравця.

За даними "Коментарі", 26 вересня 2019 року під час корабельної аварії в Атлантичному океані на борту корабля Bourbon Rhode знаходилося 10 громадян України. Дві людини не вижило, а двом все ж вдалося врятуватися, однак 6 людей зникли без вісті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дана подія сталося з-за сильного шторму на відстані приблизно 1200 морських миль від Мартініки. Потім, після припинення пошукових робіт глава української держави Володимир Зеленський попросив президента Франції Еммануеля Макрона продовжити пошуки і вже з середи, 9 жовтня, 2019 року зниклих українців знову почали шукати.

Пошуки шести потерпілих громадян України, членів екіпажу судна Bourbon Rhode, поки що – безрезультатні . За уточненою...

Geplaatst door Людмила Денісова op Vrijdag 11 oktober 2019

Нагадаємо, що керівництво Північноатлантичної ради НАТО планують відвідати Україну, зокрема Одесу і Київ, 30-31 жовтня.

Як повідомляв портал Знай.ua, одеський порт незабаром поповниться військовими кораблями НАТО. На одному з кораблів прибуде Генеральний секретар альянсу Йенс Столтенберг.

Також портал Знай.ua писав, що ДБР збирається допитати всіх моряків в рамках розслідування кримінального виробництва, яке стосується можливого вчинення кримінального правопорушення посадовими особами під час переходу кораблів ВМС через Керченську протоку в листопаді 2018 року.