Олег Семенов, канадський бізнесмен, опублікував на своїй Facebook-сторінці пост, в якому розповів, що його пограбували в аеропорту "Бориспіль" співробітники.

Господину Президенту, Владимир Александрович, Я был ограблен в аэропорту Борисполь 9 октября 2019 года сотрудниками...

Geplaatst door Олег Семенов op Vrijdag 11 oktober 2019

Ситуація сталася 9 жовтня під час того, як працівники аеропорту оглядали багаж бізнесмена. Чоловік заявив, що готівкові гроші, які він з собою віз, підмінили фальшивими митники.

Олег Семенов написав заяву в поліцію, зв'язався з керівниками аеропорту, посольством Канади і написав відкрите прохання до Володимируа Зеленського, президента України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Пост бізнесмена

Чоловік додав у своєму листі, що він вже багато років допомагає українському бізнесу: організовує безкоштовні семінари, ділиться досвідом і знаннями в області інноваційних технологій. Він також один з тих, "хто намагається організувати "Рік ШІ" в Академії наук, щоб допомогти просунути Україну як великого гравця в цій області".

Нагадаємо, раніше у львівському магазині чоловік відібрав телефон у школяра, - камери засікли грабіжника.

Також Знай.uа писав, що у Києві таксист попався на огидною схемою, - як не стати жертвою шахрая.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "соромно за вас, жінка": аферу харківської пенсіонерки зловила камера.