У понеділок, 14 жовтня, українці відзначають відразу два світлих свята – Покров Пресвятої Богородиці і День захисника. Відомий синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook пообіцяла, що погода в понеділок буде сонячною та теплою.

Так, в цей день, згідно з її прогнозом, у всіх областях країни очікується суха погода. Температура повітря буде в межах +18 +23 градуси.

Прогноз погоди на 14 жовтня від Укргідрометцентру

"А що таке бабине літо – кожен скаже. Це сонце, тепло і багато красивого жовтого та синього кольорів", – написала Діденко.

Синоптик також підкреслила, що в Києві день обіцяє бути ясним і теплим, протягом доби температура повітря – +20 градусів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Значна частина континентальної Європи, вкупочці з Україною, обрамлена віночком дощів, вітрів та прохолоди Атлантики й...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 13 oktober 2019

Нагадаємо, що карпатський гірськолижний курорт Буковель вже зустрів перший снігопад. Сніг випав на Драгобраті, Тростяні, Захарі Беркуті і на інших вершинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Раді анонсували новий вихідний: що планують слуги народу для українців.

Також портал Знай.uа писав, які правдиві прикмети можуть спрогнозувати погоду взимку 2019-2020 в Україні.