Сім'ям киян, які постраждали під час Революції Гідності та військових дій на Донбасі, до Дня захисника України виплатять одноразову матеріальну допомогу.

Про виплату допомоги стало відомо із повідомлення на офіційному порталі Києва.

Сім'ям киян постраждалих у АТО і на Майдані виплатять соцдопомогу

Матеріальну допомогу отримають виключно жителі столиці, за даними заступника мера Києва Марини Хонди. Кошти будуть зараховані на багатофункціональні "Картки киянина".

Згідно повідомлення, розмір матеріальної допомоги становитиме від 800 до 1500 гривень та буде залежати від декількох факторів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Сім'ям постраждалих у АТО і на Майдані виплатять соцдопомогу

Наприклад, по 800 гривень виплатять киянам, члени сімей яких отримали легкі тілесні ушкодження під час Майдану. На допомогу у розмірі 900 гривень можуть розраховувати жителі столиці, рідні яких отримали травми середньої тяжкості під час Майдану або брали участь в АТО.

По 1000 гривень виплатять родичам киян, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час Революції Гідності. Загалом максимальний розмір матеріальної допомоги становить1500 гривень – таку суму нарахують тим киянам, члени сімей яких загинули в АТО або на Майдані.

Сім'ям постраждалих у АТО і на Майдані виплатять соцдопомогу

Зазначається, що "одноразова адресна соціальна матеріальна допомога, яку не було своєчасно виплачено громадянинові через незалежні від нього причини, в разі смерті цього громадянина буде виплачена членам сім’ї померлого".

Нагадаємо, раніше киянин захистив нацгвардійця від нападу циганок

Як повідомляв портал "Знай.ua", кияни лютують через будівництво на майдані

Також "Знай.ua" писав, що незвичайна фотовиставка зворушила франківчан, зазирни в очі герою