Про чудесне зцілення українського військовослужбовця, який був тяжко поранений на Донбасі ще в листопаді 2018 року повідомили у мережі.

Історія українського воїна Івана Кіраля з’явилася у Twitter користувача під ніком НепоганаТетяна. Вона розповіла про зустріч та розмову із пораненим військовослужбовцем.

Український герой Іван Кіраль

У листопаді минулого 2018 року Іван отримав важке поранення на Донбасі – йому у голову влучила куля. В результаті боєць впав у кому і пройшов тривале лікування. На щастя, хлопець зміг вибратися із важкого стану та одужати – у Twitter були опубліковані останні фото Івана Кіраля.

"Пам'ятайте Ваню Кіраля, якому в голову влучила ворожа куля в минулому листопаді? Після коми, після річного лікування - ось наш красень! Це справжнє диво!", – йдеться у повідомленні. Допис у Twitter

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Український герой Іван Кіраль на святі до Дня захисника

На одному із знімків Іван сидить в колі дітей у в дитячому садку – військовослужбовця запросили на свято, присвячене Дню захисника України.

Допис у Twitter

Нагадаємо, раніше Зеленський вручив нагороди та цінні подарунки захисникам України

Як повідомляв портал "Знай.ua", правду про Іловайськ 2014 року покажуть на великих екранах

Також "Знай.ua" писав, що лідер націоналістів БІлецький висунув вимоги Зеленському