До законопроекту "Про повну загальну середню освіту" для розгляду його у другому читанні депутати внесли пропозиції щодо збільшення робочого часу педагогічного працівника до 40 годин на тиждень, а також скасування доплат вчителям.

Нововведення запропоновані народними депутатами з фракції "Голос". У ЦК Профспілки працівників освіти і науки відреагували на подію, зазначивши, що наміри депутатів викликають у них велику тривогу.

Верховна Рада хоче відмінити надбавки вчителям

"...У своїх пропозиціях пропонують (поправка 228) у статті 24 законопроєкту встановити норму, що робочий час педагогічного працівника для виконання ним навчальної, виховної, методичної, організаційної роботи складає 40 годин на тиждень", – йдеться у повідомленні Профспілки. Профспілка працівників освіти і науки

Повідомляється, що до розробки змін були залучені наступні народні обранці: Совсун І.Р., Піпа Н.Р., Вакарчук С.І., Васильченко Г.І., Лозинський Р.М., Василенко Л.В., Цабаль В.В., Осадчук А.П., Юрчишин Я.Р., Рахманін С.І., Устінова О.Ю., Стефанишина О.А., Клименко Ю.Л.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Верховна Рада хоче відмінити надбавки вчителям

У ЦК Профспілки працівників освіти і науки заявили, що дані зміни суперечать статті 22 Конституції України, статті 51 Кодексу законів про працю України, Законам "Про освіту", "Про загальну середню освіту", а в майбутньому погіршить умови праці вчителів.

Нагадаємо, раніше старшокласники Калузького ліцею погодилися на унікальний експеримент

Як повідомляв портал "Знай.ua", українським студентам припинять платити стипендію

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський та Кабмін Гончарука стрімко втрачають позиції