15 жовтня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил від кулі снайпера найманців РФ загинула Ярослава Сергіївна Никоненко, батько якої ніс службу в батальйоні "Айдар" і також був убитий терористами.

Ярослава Никоненко народилась 25.08.1983 року, солдат, військовослужбовець 101- окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України. Як відомо, це елітне з’єднання з ППД в Києві, яке підпорядковується безпосередньо начальнику Генерального штабу — головнокомандувачу Збройних сил України.

Про смерть посестри від кулі снайпера повідомили на Facebook-сторінці підрозділу.

"Сповіщаємо про трагічну смерть нашого побратима солдата Никоненко Ярослави Сергіївни, яка 15.10.2019 року загинула від підступної ворожої снайперської кулі у зоні проведення ООС. Нехай земля їй буде пухом. Спочивай з миром. Вічна Слава Героям! ",- йдеться в повідомленні.

Сповіщаємо про трагічну смерть нашого побратима солдата Никоненко Ярославу Сергіївну, яка 15.10.2019 року загинула від...

Geplaatst door 101 ОБрО ГШ ЗСУ op Dinsdag 15 oktober 2019

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Про смерть дівчини також повідомив у Twitter офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), опублікувавши її фото.

"Дочка загиблого воїна "Айдара". Спочатку допомагала як волонтер, потім пішла на війну", – написав він.

Ярослава Никоненко

Нагадаємо, Одеса попрощалася із своїм героєм - українським воїном Іваном Дейкуном, який загинув від ворожої кулі.

Як повідомляв портал Знай.ua, зупинилось серце учасника АТО Володимира Чепіля

Також Знай.ua писав, Зеленський дав чітку відповідь щодо Донбасу.