Володимир Зеленський, відвідав з візитом заходи на честь Дня захисника України в Одесі і заявив, що про капітуляцію України не може бути й мови.

"Повірте, я вже маю, дійсно, алергію на слово "капітуляція", і хочу вкотре всіх запевнити: жодної здачі національних інтересів не буде! Це не про мене і це не про Україну", - висловився Зеленський.

Володимир Зеленський в Одесі

Президент акцентував, що кожен свій день він всі сили віддає того, щоб відновити територіальну цілісність України і покласти кінець війни на Донбасі.

"Донбас - це Україна, і там повинен панувати мир", - додав Зеленський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зеленський зазначив, що на підконтрольних територіях повинні повністю припинити вогонь, повернути Україні військовополонених, вивести за межі держави чужі війська і завоювати контроль над кордонами.

Володимир Зеленський в Одесі

"Місцеві вибори там мають відбутися виключно за українським законодавством, під наглядом не кулеметів, а міжнародних спостерігачів", - сказав Зеленський.

Зеленський також додав, що він пам'ятає про окупований Крим, та повернення території півострова, як висловився Зеленський, "стане нашим наступним викликом".

За словами Зеленського, припинити в країні війну і вигнати з неї агресора допоможе згуртованість українців в ім'я єдиної мети - відновлення сильної і незалежної України.

Нагадаємо, раніше Романенко запропонував Зеленському новий марафон на 12,5 годин: "Це дасть йому...".

Також Знай.uа писав про те, які важливі заяви зробив Зеленський на прес-марафоні: автономія Донбасу і справа Свинарчука.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "потрібно об'єднуватися": Порошенко звернувся з сенсаційною заявою до Зеленському.