П'ятий президент України Петро Порошенко прокоментував прес-марафон нинішнього глави держави Володимир Зеленський. Так, йому не сподобалося те, що останній занадто багато уваги приділив своїм попередникам та часто вживав прізвище Порошенко. Відповідне відео з'явилося на Facebook-сторінці партії "Європейська солідарність".

В опублікованому відео Порошенко розповів у притчу про три конверти, які новий керівник отримав від попередника.

У першому рекомендувалося "валити" все на попередника, у другому - брати відповідальність на себе, а про вміст третього Порошенко вирішив промовчати.

Зауважимо, що відома історія звучить трохи не так. У першому конверті дійсно просили все "валити" на попередника, у другому - обіцяти швидкі і ефективні зміни, а в третьому – рекомендували готувати три конверти.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Також під кінець відео, експрезидент нагадав, що для того, аби боронити наш суверенітет та нашу землю "потрібно об'єднуватися".

Порошенко пожартував над Зеленським | Реакція на пресмарафон. Зустрів щойно в офісі Петро Порошенко та не зміг не запитати про його враження від пресмарафону Зеленського. Моїх нервів, якщо чесно, вистачило трошки більше ніж на годину. Петро Олексійович подивився більше, бо нерви сталеві. А шо ж там в третьому конверті? 🤔

Geplaatst door Андрей Серебрянский op Donderdag 10 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".