Міністерство інформаційної політики Білорусі допустило дивну помилку - на своєму сайті воно вказало, що Петро Порошенко - президент Російської Федерації.

Помилку зауважив журналіст Тарас Ратушний.

Фінансове становище українського президента стабільно. Капітал Петра Порошенко набрав ваги. У декларації президент додав ще 34,8 млн гривень доходу, в результаті вийшло 125 300 000 гривень доходу з січня 2018 року.

Так, прес-служба відомства в заголовку до релізу про проведені переговори зазначила: "Зустріч президентів Білорусі та Росії пройшла в Гомелі".

Незабаром помилка була виправлена.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше новим начальником управління Служби безпеки в Луганській і Донецькій областях стане полковник Олександр Карпенко.

Відповідний указ був підписаний президентом України Петром Порошенком. Його опублікували на сайті глави держави.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в перший день листопада канцлер Німеччини Ангела Меркель прилетить в українську столицю заради зустрічі з президентом України Петром Порошенком.

Також "Знай.uа" писав, що і нашим, і вашим: президент Білорусі не може вибрати між Путіним і Порошенка.

Так, гаранти домовилися про проведення Форуму регіонів. Президент Білорусі повідомив, що перший день форуму пройшов добре.

"Люди дуже задоволені, ми про що домовилися, багато уклали контракти. Тому у цього Форуму регіонів велика перспектива, і ми завжди будемо раді бачити вас в Білорусі. Гомель нічим не відрізняється від прекрасних українських міст, адже звідси до кордону рукою подати. Сьогодні в місті живе багато українців, які із-за війни були змушені переселитися сюди", - підкреслив лідер сусідньої країни.

Лукашенко також зазначив, що у зв'язку з бойовими діями на Сході України, на територію Білорусі перебралися жити близько 150 тисяч українців.