Новим начальником управління Служби безпеки в Луганській і Донецькій областях стане полковник Олександр Карпенко.

Відповідний указ був підписаний президентом України Петром Порошенком. Його опублікували на сайті глави держави.

"Призначити Карпенка Олександра Івановича начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях" йдеться в указі

Відзначимо, що раніше Карпенко обіймав посаду першого заступника Олександра Куця в управлінні. Навесні 2015 року його призначили на посаду заступника начальника Донецького УСБУ, до цього він обіймав посаду виконуючого обов'язки начальника Волинського УСБУ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко призначив нового керівника Головного управління Служби безпеки України (СБУ) в Закарпатській області. Ним став Володимир Пахнюк. Про це йдеться у відповідних указах президента. Зауважимо, що перед призначенням на цю посаду Пахнюк був головою СБУ у Вінницькій області.

Указом № 342 президент звільнив Пахнюка з посади голови СБУ у Вінницькій області, також відповідним указом №343 звільнив з посади голови СБУ Закарпаття Олега Воєводіна.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в перший день листопада канцлер Німеччини Ангела Меркель прилетить в українську столицю заради зустрічі з президентом України Петром Порошенком. З'явилася інформація, що лідери Німеччини і України обговорять мінські домовленості. Про це пишуть українські ЗМІ.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що під час зустрічі президента України Порошенка та Білорусі Лукашенко обговорили подальше співробітництво країн. Так, гаранти домовилися про проведення Форуму регіонів. Президент Білорусі повідомив, що перший день форуму пройшов добре.