Влада не зрадила інтереси України, погодивши скандальну "формулу Штайнмайера".

Таку заяву зробив звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов на своїй сторінці в Facebook.

Сенцов пообіцяв особисто вийти на протести в центр Києва, якщо відчує зраду. Колишній в'язень Кремля зазначив, що в Раді Європи його вже просили прокоментувати формулу, тому він дублює свою думку і на Facebook.

Олег Сенцов в Страсбурзі

"Переговори краще війни. Нічого страшного поки не сталося. Ніхто інтересів України ще не здав. Якщо це станеться, то я сам потягну покришки під Банкову". Олег Сенцов

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, Сенцов розповів про випадкову зустріч з українськими туристами у Страсбурзі. За його словами, вони не відразу його визнали, але вже через деякий час фотографувалися і кричали "Слава Україні!".

Також режисер зазначив, що російський президент Володимир Путін і європейці намагатимуться встановити мир на Донбасі на своїх умовах. Він закликав українців поки не робити різких кроків і стежити за розвитком ситуації.

Страсбург постскриптум. Кроме деловых встреч и небольшой прогулки по городу, была еще прекрасная встреча с группой...

Geplaatst door Oleg Sentsov op Vrijdag 4 oktober 2019

Нагадаємо, Сенцов запустив зворотний відлік для Путіна.

Як повідомляв Знай.ua, Сенцов зустрівся з Макроном.

Також Знай.ua писав, що Сенцов подарував Макрону "спогад" з в'язниці.