У четвер, 10 жовтня, президент Володимир Зеленський провів прес-марафон у приміщенні Kyiv Food Market. Протягом 12 годин глава держави відповідав на запитання журналістів. Які найбільш гучні висловлювання можна було почути від Зеленського?

Так, за словами президента, про автономію Донбасу навіть говорити не варто: "Ми не може говорити про автономію Донбасу. Автономія - це теж відділення".

Зеленський назвав три свої голови цілі на найближчі п'ять років: "Моя ідеологія - завершити війну, підняти економіку і повернути сюди людей".

Крім того, він розповів, що зустріч Нормандського формату пройде до кінця року: "Дату Нормандського формату, я думаю, ми отримаємо на наступному тижні. Я думаю, що дата (зустріч) буде цього року".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Президент запевнив журналістів, що якщо стане відомо, що голова ОП Андрій Богдан порушив закон, він його звільнить. Також він зазначив, що партія "Слуга народу" не збирається підтримувати на виборах діючих мерів.

Зеленський запевнив, що справою про корупцію в Укроборонпромі займаються копи: "Справою "Свинарчук" займаються правоохоронні органи і скоро ми почуємо про цю справу".

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, прес-марафон Зеленського встановив світовий рекорд.

Також Знай.ua писав, таємнича жінка зірвала конференцію Зеленського.